Bolje upravljajte vašim projektima

Odoo modul za vođenje projekata - broj 1 Open Source Project Management softver

Odoo CMS - velika slika
Odoo image and text block

Moderno sučelje

Što vam je potrebno, onako kako vi to želite

Budite organizirani bilo kada, bilo gdje. Odoo projekte ne treba učiti i svaka akcija koju napravite je trenutačna. Ništa ne stoji između vas i vaše produktivnosti.


Prognoza potreba i resursa

Bolje upravljajte performansama vaših projekata i dostupnosti zaposlenika

Rasporedite svoj tim kroz projekte. Planirajte unaprijed za predstojeće projekte s predviđanjima koje se baziraju na sličnim projektima i procijenite krajnje rokove točnije. Usporedite plan sa stvarnom evidencijom rada za bolju profitabilnost.


Odoo text and image block
Odoo image and text block

Upregnite moć vizualnih informacija

Jednostavni i fleksibilni project management

Pojednostavite vaše procese i unaprijedite suradnju zaposlenika. Podijelite svoj projekt u manje zadatke i dodijelite ih vašem timu radi bolje suradnje. Kreirajte prilagođene faze za svaki projekt kako bi praćenje bolje odgovaralo vašim potrebama.

Raspravljajte o zadacima i dijelite dokumente

Dodajte brze bilješke ili priložite datoteke na bilo koji zadatak i ostanite povezani s vašim timom.  Zaboravite beskrajne follow-up sastanke za praćenje napretka na projektima. Komunicirajte kroz chat sučelje u realnom vremenu.

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Integrirani helpdesk

Pružite najbolju uslugu kupcima

Pratite i riješavajte probleme i prijave grešaka brzo kao biste osigurali uspjeh projekta i pozitivno iskustvo klijenata. Neka kupci i zaposlenici budu stalno informirani korištenjem automatiziranih akcija kod ažuriranja statusa i automatski kreirajte nove zadatke i prijave problema iz dolaznog e-maila.

Povjerite uvođenje Odoo-a profesionalcima