Problem klijenta

ERP rješenje koje je Aromara koristila je imalo prilagođene modifikacije koje su obrađivale proizvodnju LOT-ova i serijskih numeracija na način koji nije bio standarna praksa u drugim tvrtkama. S druge strane, došlo je do znatnog rasta prodaje putem samostalne web trgovine napravljene u PHP/MySQL-u što je postalo problem za praćenje i upravljanje. Web trgovina je morala biti integrirana s ERP rješenjem što nije bilo moguće zbog ERP-ove zastarjele platforme. Drugi ERP-ovi na tržištu koji su se mogli integrirat bi se morali jako mijenjati kako bi se prilagodili jedinstvenom načinu rukovanja LOT-ovima.

Glavni ciljevi projekta

  • Integrirati ERP s web trgovinom, po mogućnosti na istoj platformi

  • Brzo / niske cijene LOT-a koje slijede definirane interne standarde

Naše rješenje

Odoo standarno ima integraciju web trgovine s ERP-om. Dodali smo vlastite module koji dodatno povećavaju upotrebljivost web trgovine. Uz nekoliko ključnih modifikacija u backend-u odoo-a redizajnirali smo LOT funkcionalnost u zalihama, fakturama i proizvodnom modulima. LOT praćenje je sada bilo u skladu s Aromarinim standardima. Dodatni manji moduli su poboljšali korisničko sučelje i pojednostavnili cijeli proces.

Dobivene poslovne koristi

  • Integrirano poslovno rješenje

  • Jednostavnije upravljanje LOT-om

  • Web bazirano rješenje dostupno od svuda

  • Planiranje radnog naloga s kapacitetima radnih centara na dnevnoj/tjednoj/mjesečnoj bazi. Jednostavna preraspodjela koristeći naš prilagođeni prikaz.

  • Dodana funkcionalnost koja je prethodno obrađena izvan ERP-a: online marketing i registracija putem e-trgovine, centralni repozitorij certifikata izravno povezan s proizvodima i LOT-ovima (upravljanje dokumentima)

Korisnikove riječi o ovom projektu

"S Uvidom i Odoo-om smo modernizirali ERP rješenje i integrirali sve naše kanale prodaje na jednoj plarformi. Zbog toga smo brži i fleksibilniji u servisiranju naše baze kupaca."

Siniša Boras,
izvršni direktor

50,000+ tvrtki u svijetu koriste Odoo kako bi unaprijedili svoje poslovanje.

Pridružite im se!