Problem klijenta

Tigatech koristi mnogo ugovornih pošiljki, prodajnih sporazuma i nezavisnih prodajnih zastupnika. Pravila komisije su vrlo dobro definirana, ali i vrlo kompleksna pa ih je teško pratiti uz sve veću prodaju. Primjeri uključuju: višestruke razine tj: vođenje timova i dodane provizije tvrtke po pojedinom agentu, različiti postotci po kategoriji internih proizvoda i kategoriji partnera, povezane kategorije, bonuse i praćenje stavke „na prodaju“ putem cjenika itd.

Glavni ciljevi projekta

  • Stvaranje novog modula koji je u stanju izračunati provizije prema unaprijed definiranim pravilima

  • Centralna upravljačka ploča za definiranje provizije

  • Integrirana i slijedna logika postojećih modifikacija u prodajnim fakturnim modulima

  • Intuitivno i jednostavno za korištenje

Naše rješenje

S vrlo detaljnim specifikacijama i jasnim pravilima provizije, uspjeli smo izgraditi čvrste temelje u obliku središnje upravljačke ploče koja je odredila kako i kada se primjenjuju provizije. Manje modifikacije su također rađene na glavnim podacima, uglavnom u partnerima. Na vrh modifikacija smo napravili Odoo čarobnjak koji može primijeniti definirana pravila na podatke o prodaji, dionicama, fakturama i dobiti točne poslovne po partneru, kontaktu i kategoriji internih proizvoda. Čarobnjak pregledava podatke za korisnika prije dovršetka postupka. Cijeli postupak se može otkazati i ponovo izračunati ako se uvedu novi podaci.

Dobivene poslovne koristi

  • Veliko smanjenje radnih sati potrebnih za dovršavanje tjednog / mjesečnog izvješća

  • Jasna, transparentna izvješća za Tigatech i partner

  • Sistem koji korisnik može redefinirati preko središnje upravljačke ploče

  • Fleksibilan, praštajući i jednostavan čarobnjak za korištenje

  • Dodana funkcionalnost koja je prethodno obrađena izvan ERP-a: online marketing i registracija putem e-trgovine, centralni repozitorij certifikata izravno povezan s proizvodima i LOT-ovima (upravljanje dokumentima)

Korisnikove riječi o ovom projektu

Ljudi iz Uvid-a su odradili odličan posao u prenošenju naše vizije i specifikacije u funkcionalni poslovni odoo koncept koji pokriva sve definirane poslovne procese. Svi zadaci obavljeni su na profesionalan i pravodoban način među kojima je bilo i onih hitnih i važnih koji su riješeni u razdoblju manjem od 6 sati. Nadamo se da ćemo nastaviti ovu vrijednu suradnju tijekom našeg rasta.

Bruno Cindrić

50,000+ tvrtki u svijetu koriste Odoo kako bi unaprijedili svoje poslovanje.

Pridružite im se!